Bejelentkezünk

Egyszer volt, hol nem volt egy… nem. Kettő. Nem is. Négy. Igen, négy kalandozó, akik úgy gondolták, hogy együtt majd megmutatják, hogy is kell kalandozni. Egy fogadóban találkoztak. Életüknek abban a szakaszában jártak, amikor különösen fontossá vált, hogy új kihívások elé állítsák magukat és bizonyítsanak. Bizonyítsák, hogy a megfelelő skillek és az összegyűjtött XP elég ahhoz, hogy meghódítsák a világot.

Pattogó tűz a kandallóban, egy-két korsó sör és már meg is született a csapat neve. UZINE. Pontosabban UZINE Communication. Furcsa név egy kalandozó csapatnak, merülhet fel benned. De nem merül.

A kalandok pedig nem kerülték el a kis csapatot. Facebook, website, rendezvény, hirdetések, kampányok. Minden akadályt sikerrel vettek, míg végül valaki elkezdte megírni történetüket. Ezt a történetet olvashatod majd itt a UZINE krónikásának billentyűzetéből.

Hogy ez miért jó ez Neked?

Mert sokat tanulhatsz belőle. Hiszen ezek a kalandozók már sok meglepő fordulatot láttak, amit szívesen megosztanak azokkal, akik érdemesnek találtatnak rá*.

*Az érdemesség alapfeltétele, hogy rajongj értünk Facebookon, észrevehetően kövess minket Twitteren vagy LinkedIn-en.